GASTRO PONUDA

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

        

 UPIT ZA REZERVACIJE

Riječ šefa kuhinje

Moje ime je Ljoiljana i vodim kuhinju hotela Vila Tamara. Na čelu sam mladog i perspektivnog tima na koji nastojim prenijeti svoje višegodišnje kulinarsko iskustvo.
Hotel Vila Tamara prvenstveno kao planinski resort nastoji kako gostima iz Bosne i Hercegovine tako i inostranim posjetiocima približiti osim široke ponude tradicionalnih jela nacionalne kuhinje gdje preferiramo isključivo svježe proizvode.(teletina,jagnjetina).
Također, imamo široku ponudu raznih vrsta riba, rakova i kako mirskih tako i slatkovodnih. Ovim putem vas pozivamo da nas posjetite i bar na trenutak osjetite i uživate u čarima naše kuhinje.

Etno bar

Jutarnja kafa ili večernja čaša vrhunskog vina u prekrasnom ambijentu Vila Tamara, gostima hotela Vile Tamara garantuje nezaboravan doživljaj.
U Etno bar vila Tamara može se izaći u svako doba dana. Ponuda vrhunskih likera, viskija, konjaka te impresivna vinska karta čini naš hotel idealnim mjestom za druženje i sastanke u neformalnom okruženju.

Recept mjeseca

Sastojci:
pileći file 200g suha govedina 50g, gorgonzola 100g, vrhnje za kuhanje 100ml, mladi grašak100g, riža60g, sol2g, ulje10ml, bijeli luk3g, suhi peršin2gr, vrhnje za kuhanje 100ml, vrhnje za kuhanje 100ml

Način pripreme:
Pileći file sijeci na štrajfne, rastucati i puniti suhom govedinom i gorgonzolom. Potom zamotati sve u male smotuljke i pržiti na dobro zagrijanoj masnoći. Kada je meso gotovo zaliti vrhnjem za kuhanje i lagano kuhati sve zajedno 5 minuta.
Mladi grašak dobro skuhati i izmiksati ga u blenderu, te dodati vrhnje za kuhanje, bjeli luk, sol, bjeli papar i peršin.
Dinstanu rižu oblikovati šoljom, istresti na zagrijan tanjur, pileće košuljice također lijepo posložiti na tanjur.
Rižu prelijemo pripremljenim umakom od graška.
Jelo dekorišemo po želji i…PRIJATNO


GASTRO QR Code
Free and premium joomla templates.